Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

View Gallery
8 Photos
Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Aktorja simpatike e “Portokalli” tregon barkun: Ja gjinia e fëmijës që do sjellë në jetë

Duket se është “kohë shtatzanish”. Pas lajmit për shtatzaninë e Elvana Gjatës vjen një foto e aktores simpatike të “Portokalli” Delinda Zhupa. Ajo prej disa muajsh është shtatzënë dhe ka treguar se pritet të bëhet me një djalë, shkruan Panorama. Ndryshe nga lajmi fals i Elvanës, aktorja e “Portokalli” e ka konfirmuar gjininë e fëmijës dhe shprehet e emocionuar për ardhjen e tij. Delinda është bërë e njohur në “Portokalli” me një sërë personazhesh si “Miss Dhoqina” apo “Drejtoresha e Tatimeve”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.