Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

View Gallery
8 Photos
Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears në gjendje “skandaloze”: Çfarë ka ndodhur me këngëtaren?

Britney Spears i është rikthyer prej disa kohësh skenës dhe ka qenë protagoniste në disa evente të rëndësishme. Pas disa vitesh ku ajo i mungoi muzikës dhe pati një sërë ngjarjesh problematike në jetën private, Britney u rikthye të bëjë gjënë që di të bëjë më mirë: të këndojë dhe shpërndajë emocione. Por një foto e ditëve të fundit hedh dyshime mbi gjendjen e saj. Ajo është fotografuar në një gjendje mjaft të keqe dhe duket sikur ka pirë alkool ose ndonjë substancë narkotike. Shikimi i saj duket i përhumbur dhe është në një gjendje për të ardhur keq. Sërish probleme për këngëtaren? Shpresojmë vërtet të mos jetë kështu!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.