Ivanka Trump si manekin, inauguron studion e re

View Gallery
5 Photos
Ivanka Trump si manekin, inauguron studion e re

Ivanka Trump si manekin, inauguron studion e re

Ivanka Trump si manekin, inauguron studion e re

Ivanka Trump si manekin, inauguron studion e re

Ivanka Trump si manekin, inauguron studion e re

Përveçse është zëvendës presidente e ndërmarrjes së familjes, Organizatës Trump, Ivanka  është pronare e një linje veshjeje, këpucësh dhe aksesorësh që mbajnë emrin e saj. Dhe për të inauguruar zyrën e re të familjes në New York ish modelja, mamaja e tre fëmijëve, ka publikuar në Instagram një video në një stil perfekt Mannequin Challenge. Së bashku me skuadrën e saj, vajza e presidentit të ri të SHBA-së shfaqet e palëvizshme me një qëndrim prej manekini, e rrethuar nga shishe shampanje dhe veshje të koleksionit të ri si midis manekinëve të vërtetë.

                                                                                                     

                                                                                                           /Bordo/ A.DNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.