Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës

View Gallery
10 Photos
Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Australi

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Australi

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Greqi

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Itali

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Kaliforni, SHBA

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Kinë

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Kuvajt

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Super Hëna: 10 fotot më të bukura rreth botës
Spanjë

E keni humbur spektaklin e Hënës? Ky është një rast i mirë për t’u njohur me 10 pamjet më të bukura të saj rreth e përqark botës, në këto dhjetë shkrepje përrallore. Duke filluar nga Australia për të shkuar në Kinë e deri në New York, aparati fotografik ka fiksuar këtë fenomen të pabesueshëm yjor, në të cilin Hëna është shfaqur rreth 14% më e madhe edhe 30% më e shndritshme. Hera e fundit që ka ndodhur një fenomen i tillë ka qenë në vitin 1948 dhe rasti i ardhshëm do të jetë në vitin 2034. Kështu që mos prisni shikoni në galerinë e mësipërme magjinë që Hëna dhuroi ditën e djeshme.

Për më shumë informacion rreth fenomenit të super Hënës lexoni këtu: http://bordo.al/2016/11/14/ngrini-syte-nga-qielli-sot-eshte-hena-me-e-madhe-e-shekullit/

                                                                                                /Bordo/ Anila Dedaj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.