8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

View Gallery
45 Photos
8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

8 vjet president: Fotot më të bukura të Obamës

Fototgrafi i Barack Obama-s, Pete Souza, i ka shkrepur presidentit më shumë se 2 milionë foto në këto 8 vjet, por të preferuarat e tij janë këto (shikoni në galerinë e mësipërme)

Fotografi zyrtar i Barack Obamas dhe i Shtëpisë së Bardhë, Pete Souza, gjatë këtyr 8 viteve në presidencë ka shkrepur më shumë se dy milionë foto të Presidentit që po lë detyrën në situata nga më të ndryshmet.

Nëpërmjet këtyre shkrepjeve mund të “ripërjetohet” e gjitha ajo që Obama dhe Michelle kanë jetuar gjatë kësaj periudhe, qoftë në mënyrë institucionale, me takime zyrtare, darka Shteti etj ,si dhe në aspektin personal, ku vërehen momente lodhjeje, të qeshura edhe lojra gjatë jetës së tyre normale.

Tani që zgjedhjet përfunduan, shefi i fotografëve të Shtëpisë së Bardhë zbulon se cilat janë shkrepjet e preferuara. I gjeni në galerinë e mësipërme.

                                                                                                         /Bordo/ A.D

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.