Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

View Gallery
20 Photos
Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie, si ka ndryshuar ndër vite

Angelina Jolie Voight, vajza e Jon Voight që ka fituar çmimin Oscar për filmin “Duke u kthyer në shtëpi” dhe e aktores Marcheline Bertrand. Ka lindur në 4 qershor të vitit 1975 në Los Angeles. Vëllai i saj është regjisori James Heaven Voight, që ka interpretuar me aktoren e re në filmin “Original Sin”. Lidhja e ngushtë motër dhe vëlla i ka habitur në fakt të gjithë, por sipas asaj që shpjegon Jamie është për shkak të traumës që kanë pasur nga ndarja e prindërve kur ishin fëmijë.

Shfaqja e parë e saj në një film ndodh kur ajo ishte në moshë fare të re në një film të prodhuar nga i ati, ndërsa kur ishte vetëm 12-vjeç ajo hyn në studion prestigjioze “Actor Studio”, Meka e të gjithë aktorëve, amerikanë dhe jo vetëm. Një karakter jo të zakonshëm prej rebeleje, në moshën 17-vjeçare ajo lë Amerikën për të punuar në Evropë si modele (sipas zërave tatuazhin e parë të saj e ka bërë pikërisht në këtë periudhë). Provokatore dhe në pamje të parë indiferente karshi opinionit të njerëzve ajo ka vepruar gjithmonë sipas kokës së saj, Angie njihet edhe për deklaratat e saj kontraverse.

 

                                                                                                           /Bordo/ Anila Dedaj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.