Londër-Nju Jork për vetëm 3,5 orë, por ky avion është veç për pasanikët

View Gallery
5 Photos
Londër-Nju Jork për vetëm 3,5 orë, por ky avion është veç për pasanikët

Londër-Nju Jork për vetëm 3,5 orë, por ky avion është veç për pasanikët

Londër-Nju Jork për vetëm 3,5 orë, por ky avion është veç për pasanikët

Londër-Nju Jork për vetëm 3,5 orë, por ky avion është veç për pasanikët

Londër-Nju Jork për vetëm 3,5 orë, por ky avion është veç për pasanikët

Ky model avioni për pasagjerë është ende në fazën e projektimit por mund të shndërrohet në avionin më të shpejtë civil. Quhet “Mini-Konkord” dhe pritet të bëjë udhëtimin Nju Jork-Londër për 3 orë e gjysmë. Shpejtësia maksimale e tij pritet të jetë 1451 milje ose 2 mijë e 335 kilometra në orë. Projekti po mbështetet nga manjati britanik Richard Brandson, por ende nuk dihet se kur mund të hidhet në treg. Avioni do të ketë vetëm klas të parë dhe biletet pritet të jenë shumë të shtrenjta.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.