Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

View Gallery
7 Photos
Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Emma Watson shndërohet në një princeshë të Disney

Trajleri i filmit , i publikuar në rrjetet sociale prej pak orësh po arrin shikime rekord, shenjë që “E bukura dhe bisha” mbetet për të gjithë një nga filmat e animuar më të dashur të historisë Disney.

Versioni aksion i përrallës legjendare mbërrin në 16 mars 2017 në kinema , 25 vite distancë nga ai i nëntorit 1991, kur doli versioni i animuar në SHBA.

Për të interpretuar dy protagonistët, dy aktorë të shkëlqyer Emma Watson, Hermione e famshme e Harry Potter për të Bukurën dhe Dan Stevens në rolin e Princit Bisha.

Regjia është e Bill Condon dhe skenografia Stephen Chbosky. Në film do të interpretojnë edhe Luke Evans që do të jetë Gaston, Emma Thompson në rolin e Mrs.Bric dhe Kevin Kline do të interpretojë Maurice, babain e të Bukurës. Kolona zanore e filmit do të mbajë firmën e Alan Menken, fitues i tetë çmimeve Oscar, dy prej të cilave të marra në 1991, për filmat e animuar.

Filmi do të risjellë në ekranin e madh personazhet e dashur të një prej historive më të bukura të treguara ndonjëherë. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.