Fotot që Luana Vjollca nuk do dëshironte të shfaqeshin kurrë!

View Gallery
5 Photos
Fotot që Luana Vjollca nuk do dëshironte të shfaqeshin kurrë!

Fotot që Luana Vjollca nuk do dëshironte të shfaqeshin kurrë!

Fotot që Luana Vjollca nuk do dëshironte të shfaqeshin kurrë!

Fotot që Luana Vjollca nuk do dëshironte të shfaqeshin kurrë!

Fotot që Luana Vjollca nuk do dëshironte të shfaqeshin kurrë!

Luana Vjollca është një ndër prezantueset më të njohura në Shqipëri dhe një femër tejet seksi, por disa foto nga e kaluara e saj sigurisht që tregojnë të kundërtën. Fotot e publikuara nga JOQ tregojnë një Luanë brune dhe sigurisht që nuk ka format e sotme, madje është shumë larg të qenit seksi, por thjesht një vajzë normale.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.