Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at

View Gallery
26 Photos
amal-clooney
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
amal-clooney

angelina-jolie
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
angelina-jolie

angelina-jolie
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
angelina-jolie

anne-hathaway
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
anne-hathaway

audrey-hepburn
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
audrey-hepburn

beatrice-borromeo-dhe-pierre-casiraghi
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
beatrice-borromeo-dhe-pierre-casiraghi

borromeo-casiraghi
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
borromeo-casiraghi

eros-ramazzotti-dhe-marica-pellegrinelli
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
eros-ramazzotti-dhe-marica-pellegrinelli

geri-halliwell
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
geri-halliwell

grace-kelly
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
grace-kelly

gwen-stafani
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
gwen-stafani

jacqueline-kennedy
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
jacqueline-kennedy

jessica-biel-dhe-justin-timberlake
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
jessica-biel-dhe-justin-timberlake

kate-moss
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
kate-moss

keira-knightley
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
keira-knightley

kim-kardashian
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
kim-kardashian

lilly-allen
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
lilly-allen

melania-trump
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
melania-trump

nicky-hilton-detaje
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
nicky-hilton-detaje

nicky-hilton
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
nicky-hilton

olivia-palermo-pas-dasme
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
olivia-palermo-pas-dasme

olivia-palermo
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
olivia-palermo

poppy-delevingne
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
poppy-delevingne

shenae-grimes
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
shenae-grimes

sofia-vergara
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
sofia-vergara

solange-knowles-dhe-alan-ferguson
Fustanet e nusërisë që veshën VIP-at
solange-knowles-dhe-alan-ferguson

Nga Amal Cloony, Kim Kardashian e deri tek diva Audrey Hepburn: le të zbulojmë fustanet e nusërisë të veshur nga të famshmet për të thënë po.

Martesat e yjeve dinë gjithmonë si të na habisin, sidomos për shkak të fustaneve të nusërisë të veshura nga nuset e famshme të ekranit.

Nga velloja e famshme e Agelina Jolie deri tek fustani 200.000 dollarësh i veshur nga Melania Trump duke kaluar tek Kim Kardashian dhe Beatrice Borromeo: hidhuni një sy në fustaneve përrallore të yjeve.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.