Lamborghini Huracan Spyder

View Gallery
10 Photos
Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan Spyder

Pas suksesit të modelit “Huracan”, marka italiane e veturave supersportive “Lamborghini”, ka vendosur të prezantojë në Sallonin e Los Anxhelos versionin e hapur “Huracan Spyder LP580-2” dhe që pritet të dalë në shitje më jana të 2017-ës.

Në fakt është me të vërtetë e bukur kjo “Lamborghini Huracan Spyder”, madje edhe më e bukura se sa versioni coupe nga e cila derivon. Zgjedhja që pjesa e sipërme të jetë prej rrobe i ka dhënë mundësinë stilistëve dhe teknikëve që ta ndryshojnë krejtësisht dhe me më shumë lirshmëri, pjesën e mbrapme. Në këtë veturë përmblidhen të gjitha elementet më të bukura të “Lamborghini”-t në vitet e fundit.

Kjo veturë supersportive do të jetë e pajisur me një motor V10 5,2 litra që çliron 580 kuaj fuqi dhe ka një focë tëheqëse prej 540 njuton për metër. Mjaftojnë vetëm 3,6 sekonda për të arritur nga 0 në 100 kilometra në orë, peshon 1 509 kilogram dhe arrin një shpejtësi maksimale prej 324 kilometra në orë.

“Lamborghini Huracan Spyder” është menduar për të apasionuarit e një pilotimi puro sportive.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.