Iggy Azalea, më seksi se kurrë në kopertinën e “GQ”

View Gallery
5 Photos
Iggy Azalea, më seksi se kurrë në kopertinën e “GQ”

Iggy Azalea, më seksi se kurrë në kopertinën e “GQ”

Iggy Azalea, më seksi se kurrë në kopertinën e “GQ”

Iggy Azalea, më seksi se kurrë në kopertinën e “GQ”

Iggy Azalea, më seksi se kurrë në kopertinën e “GQ”

Iggy Azalea nuk resht së korruri suksese. Pak ditë më parë ajo fitoi një çmim që shumëkush do ta ëndërronte, atë të “Gruas së Vitit”. Dhe për ta ‘festuar’ si duhet, revista e famshme “GQ” e ka bërë pjesë të saj duke e shfaqur në kopertinë. Iggy është shfaqur më seksi se kurrë duke ekspozuar të pasmet e saj dhe shihet me një bluzë të lagur duke i lënë shumë pak vend fantazisë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.