Jennifer Lopez më seksi se asnjëherë

Jennifer Lopez di gjithmonë si të rrëmbejë vëmendjen. Padyshim, ajo është 47 vjeçarja më seksi në planet. Këtë e ka dëshmuar edhe në sesionin e fotografive realizuar për revistën “Harper’s Bazaar” për edicionin e dhjetorit dhe janarit.

Jennifer Lopez për "Harper's Bazaar"
Jennifer Lopez për “Harper’s Bazaar”

Format e këngëtares janë mahnitëse dhe duken qartë në monokinin asimetrik ngjyrë blu dhe çizmeve Giuseppe Zanotti. Fotografitë janë komentuar pozitivisht duke vënë theksin te linjat e këngëtares aktore.

Jennifer Lopez për "Harper's Bazaar"
Jennifer Lopez për “Harper’s Bazaar”


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.