Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

View Gallery
8 Photos
Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

Pishina më spektakolare (dhe e frikshme) në botë ndodhet në shtetin pranë Shqipërisë

A do të guxonit të notonit këtu? Kjo pishinë spektakolare ndodhet në Tirolin Jugor në Itali. Është e lartë 12 metra nga toka dhe pjesa më e madhe e saj është në ajër. Por sikur të mos mjaftonte frika dhe marrja e mendve që të krijon ajo ka edhe një pjesë të dyshemesë me xham. Pishina është 25 metra e gjatë dhe është pjesë e hotelit Hubertus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.