Çifti Fatos dhe Xhoana Nano rrëmbejnë vëmendjen e medias, ja si kanë ndryshuar

View Gallery
5 Photos
Çifti Fatos dhe Xhoana Nano rrëmbejnë vëmendjen e medias, ja si kanë ndryshuar

Çifti Fatos dhe Xhoana Nano rrëmbejnë vëmendjen e medias, ja si kanë ndryshuar

Çifti Fatos dhe Xhoana Nano rrëmbejnë vëmendjen e medias, ja si kanë ndryshuar

Çifti Fatos dhe Xhoana Nano rrëmbejnë vëmendjen e medias, ja si kanë ndryshuar

Çifti Fatos dhe Xhoana Nano rrëmbejnë vëmendjen e medias, ja si kanë ndryshuar

Ai është padyshim një ndër politikanët më të dashur për shqiptarët dhe sa herë rikthehet rrëmben vëmendjen e medias. Fatos Nano dhe gruaja e tij Xhoana kanë qenë në një event në Tiranë dhe natyrisht që ardhja e tyre nuk mund të anashkalohej. Çifti që jeton në Austri është fotografuar në përurimin e hotel “Plaza”. Xhoana shihet me të njëjtën freski dhe ëmbëlsi që e karakterizon, pavarësisht se çifti Nano mund të jetë disa kile më shumë nga hera e fundit që i kemi parë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.