Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

View Gallery
15 Photos
Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette
nen1

Foto: 4 blogger-et më të famshme në Nenette
1

Nenette kishte lajmëruar nëpërmjet rrjeteve sociale për një mbrëmje speciale, edhe e enjtja që lamë pas në ambientet e galerisë ETC ishte me të vërtetë e tillë. Një mbrëmje elegante në një atmosferë tunduese ku u prezantua Koleksioni i plotë Vjeshtë/Dimër si dhe ku çdo i ftuar pati mundësinë të takonte blogger-en e tij të preferuar. 4 Fashion Blogger-et më të famshme në vendin tonë, të cilat çdo ditë nëpërmjet rrjeteve sociale japin sugjerime dhe këshilla për mënyrën e të veshurit ishin aty, dhe të ftuarit patën mundësi që nëpërmjet tyre, të dëgjonin mendime të ndryshme për përmirësimin e look-ut.

 

Të ftuarit dukeshin entuziast për këtë risi, pasi ajo që të gjitha femrat duan edhe që Nenette e mundëson më së miri është që, “t’i bëjë të ndihen protagoniste në çdo okazion edhe perfektë në çdo moment të ditës”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.