Sara Hoxha organizon “baby shower”: Të ftuar dhe mikeshat e ekranit në festën madhështore

View Gallery
5 Photos
Sara Hoxha organizon “baby shower”: Të ftuar dhe mikeshat e ekranit në festën madhështore

Sara Hoxha organizon “baby shower”: Të ftuar dhe mikeshat e ekranit në festën madhështore

Sara Hoxha organizon “baby shower”: Të ftuar dhe mikeshat e ekranit në festën madhështore

Sara Hoxha organizon “baby shower”: Të ftuar dhe mikeshat e ekranit në festën madhështore

Sara Hoxha organizon “baby shower”: Të ftuar dhe mikeshat e ekranit në festën madhështore

Sara Hoxha ka organizuar një festë në pritje të fëmijës së saj të parë ku ka mbledhur shumë miq dhe mikesha të ekranit, por jo vetëm. “Baby showr”, një festë traditë në SHBA është kremtuar edhe nga Sara ku të pranishëm kanë qenë motra e saj Lori, prezantueset Xhemi dhe Arbana etj. Ende nuk dihet se si do ta quajnë fëmijën e tyre të parë Ledioni dhe Sara megjithëse ka hamendësime të ndryshme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.