American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

View Gallery
40 Photos
American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

American Music Awards, triunfojnë Ariana Grande dhe Justin Bieber

Ishte ylli i Ariana Grandes që shkëlqeu natën e American Music Awards, çmime të dhëna nga publiku përmes një votimi online.

23 vjeçarja që performoi në skenë me Nicki Minaj mbi notat e “Side To Side”, fitoi çmimin si artistja më e mirë e vitit duke mundur Rihanna, Adele dhe Beyonce. Triumfoi edhe Justin Bieber dhe reperi Drake, që morën katër statuja secili.

Zonja e shtëpisë e mbrëmjes ishte Gigi Hadid, që imitoi zonjën e parë të re Melania Trump dhe ndau skenën me të fejuarin Zayn Malik, i zgjedhur si artisti më i mirë i vitit.

Ishte një vit i ‘çmendur’, deklaroi anëtari i ish One Direction “Nuk e prisja që të votonin ende për mua”.

Momenti më intensiv i mbrëmjes ishte ai i Selena Gomez, në daljen e saj të parë publike pas ndalimit të sforcuar të turit botëror për t’u kuruar pas problemeve shëndetësore.

E zgjedhur artistja më e mirë femër e vitit, Gomez falenderoi fansat dhe u prek mbi skenë .
I emocionuar edhe Drake, për herë të parë fitues në American Music Awards. Kandidat në 13 kategori, reperi ka triumfuar si artisti më i mirë rep/hip hop, albumi më mirë, kënga me mirë, kënga me mirë rep/hip hop dhe kënga më mirë soul/R&B (cift me Rihanna). Katër statuja edhe Justin Bieber, që këndoi “Never Give Up” drejtpërdrejt nga Italia dhe u zgjodh nga fansat si artisti më mirë mashkull pop, albumi më mirë dhe vdieoja më e mirë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.