Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

View Gallery
6 Photos
Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

Ndryshimi drastik në fytyrën e Alma Bektashit, ja ndërhyrja që ka kryer

Ndërhyrjet kirurgjikale janë një gjë “In” në Shqipëri dhe janë të rralla femrat e ekranit që nuk e kanë bërë një të tillë. Këtij “virusi” duket se nuk i ka shpëtuar as edhe këngëtarja Alma Bektashi. Ajo ka shfaqur sot gjithë krenari në rrjetet sociale hundën e saj të re. Prej kohësh mediat rozë flisnin për një ndërhyrje nga ana e saj, megjithëse ajo vetë nuk kishte folur lidhur me këtë gjë. Por fotot ë saj sot në Instagram pohojnë gjithçka. Alma është bërë me hundë të re dhe siç mund të shihet nga artikujt që ka shpërndarë, është tejet krenare për këtë gjë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.