E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

View Gallery
7 Photos
E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

E ëmbël dhe seksi: Rita Ora reklamon të brendshmet e “Tenezis”

Rita Ora është një yll i padiskutueshëm i muzikës dhe një ndër femrat më seksi të momentit. Dhe për këtë vështirë se mund të kundërshtojë njeri. Bukuroshja me origjinë shqiptare ka pozuar me të brendshme për të reklamuar linjën e “Tenezis” (foto 1). Ajo duket sensuale dhe intriguese, duke rrëmbyer pëlqime dhe komente dashamirëse pa fund.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.