Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

View Gallery
12 Photos
Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Gëzuar datëlindjen, për një nga femrat më të bukura në botë!

Çfarë mund të thuhet për Scarlett Johansson? Është një sipërmarrëse unike e sensualitetit, e klasifikuar si një nga 10 femrat më të bukura në botë,  ajo është e aftë që të bëjë të kthejnë kokën miliona persona vetëm me një buzëqeshje të sajën, ose ndoshta me një dekolte pak më gjeneroze se zakonisht. E ëmbla dhe e shumëkërkuara Scarlett, mbush sot 32 vjeç.

Një njujorkeze dok, që fillon të recitojë qysh në moshë të re, kur ishte vetëm 9-vjeçe (në filmin North). Në vitin 2001 shoqata e kritikëve të Toronto-s  i dorëzon çmimin si aktorja më e mirë jo protagoniste, falë komedisë “Ghost World”, dhe në vitin 2003 shpërthen përfundimisht në “Lost in translation”. Më pas suksesi i saj do të vijë duke u shtuar pasi aktorja do të luaj në filma të ndryshëm, veçanërisht nga ata të xhiruar ngaWoody Allen dhe ata të sagës Marvel.

Një karrierë fenomenale, që nuk e ka penguar që t’u dedikohet edhe kauzave të bamirësisë dhe atyre politike. Galeria jonë i bën homazh bukurisë së saj, duke peshkuar fotot më të mira të viteve të fundit!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.