Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

View Gallery
44 Photos
Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2000

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2000

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2000

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2001

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2002

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2002

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2003

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2003

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2004

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2004

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2004

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2004

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2005

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2005

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2006

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2006

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2006

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2007

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2007

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2007

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2007

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2008

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2009

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2009

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2009

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2009

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2010

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2010

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2010

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2011

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2011

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2011

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2012

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2012

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2013

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2013

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2013

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2014

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2014

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2014

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2014

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2015

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2015

Në Shtëpinë e Bardhë, pemët më të bukura të Krishtlindjeve

Viti 2015

Përshtati: Anila Dedaj

Krishtlindjet e fundit të familjes Obama në Shtëpinë e Bardhë po afrohen. Ndërkohë që presim ceremoninë tradicionale të 4 dhjetorit për të parë zbukurimet dhe setet e përgatitura nga Zonja e Parë Michelle për këtë fundvit përse të mos hedhim një sy albumeve për të hulumtuar rreth kujtimeve të viteve të shkuara?

Duke folur për pemën e Krishtlindjeve, ajo e Shtëpisë së Bardhë për vitin 2015  është një bredh tradicional, që është marrë nga pyjet e Pennsylvania-s, e lartë më shumë se 5 metra e vendosur në Dhomën Blu. I bënin shoqëri pak a shumë edhe 62 pemë të tjera pak a shumë të mëdha që kontribuonin për të krijuar një atmosferë me të vërtetë të këndshme.

Është e kotë të nënvizosh se si ky aspekt ndoshta më sipërfaqësori i festës shihet nga amerikanët si një moment i rëndësishëm, simbolik dhe plot kuptim. Tradita, e ndërfutur nga Jacqueline Kennedy në vitet e para ’60 është ende e fortë, aq sa qindra dhe mijëra qytetarë presin të entuziazmuar fotot zyrtare që edhe ata të ndjekin tendencën edhe të zbukurojnë shtëpinë e tyre duke u frymëzuar pikërisht tek shtëpia më e famshme e Amerikës.

Stili ndryshon nga viti në vit duke reflektuar mënyrat edhe shijet personale të Zonjës së Parë, së cilës i është besuar zyrtarisht përgatitja.

Duke hedhur një vështrim në të shkuarën, në 16 vitet e fundit të Presidencës, është e pamundur të mos përmendësh Laura Bush, një e apasionuar entuziaste e Krishtlindjeve që i ka dhuruar kujtesës, dekorime të paharrueshme.

Hidhini një sy galerisë së mësipërme edhe gjykojeni vetë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.