Në shtrat me Kylie Jenner

Ka qenë një fotografi e Kylie Jenner që ka vënë në lëvizje rrjetet sociale dhe portalet. Diskutimet dhe komentet kanë qenë të shumta për 19 vjeçaren e cila shfaqet e shtrirë në kraharorin e të dashurit të saj, reperit Tyga, veshur me një xhaketë gëzofi ngjyrë të gjelbër.

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Në fotografi dallohet edhe unaza e saj e madhe prej diamanti. Fytyra e reperit nuk shfaqet në foto por dallohen lehtësisht tatuzhet e tij. E gjithë kjo, në fakt, është pjesë e fushatës promovuese të dyqanit të saj të hapur në Ëestfield Topanga Mall në Canoga Park, Kaliforni.

Kylie Jenner dhe Tyga
Kylie Jenner dhe Tyga
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.