Shfaqja e jashtëzakonshme e Anastacia në kopertinën e “Fault”

View Gallery
5 Photos
Shfaqja e jashtëzakonshme e Anastacia në kopertinën e “Fault”

Shfaqja e jashtëzakonshme e Anastacia në kopertinën e “Fault”

Shfaqja e jashtëzakonshme e Anastacia në kopertinën e “Fault”

Shfaqja e jashtëzakonshme e Anastacia në kopertinën e “Fault”

Shfaqja e jashtëzakonshme e Anastacia në kopertinën e “Fault”

Ajo ka qenë një ikonë e muzikës pop në vitet 2000 por problemet shëndetësore e larguan për disa kohë nga skena muzikore. Ajo kaloi sëmundjen e rëndë të kancerit dhe kreu dy operacione në gjokset e saj. Pas kësaj pati një rikthim jo dhe aq të suksesshëm, ca për shkak të mungesës së gjatë dhe ca për ndryshimin e trendeve muzikore. Por së fundmi ajo ka pozuar për revistën “Fault” ku ka pozuar nudo. Anastacia ka treguar shenjat e ngelura nga operacionet, si një mesazh i fortë për femrat që kanë kaluar problemin e saj si dhe për sensibilizimin në luftën ndaj kancerit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.