Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit

View Gallery
16 Photos
aymeline-valade
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
aymeline-valade

cara-delevingne
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
cara-delevingne

emma-greenwell
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
emma-greenwell

haley-bennett
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
haley-bennett

harley-viera-newton
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
harley-viera-newton

jennifer-garner
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
jennifer-garner

laetitia-casta
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
laetitia-casta

lupita-nyongo
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
lupita-nyongo

madonna
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
madonna

margot-robbie
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
margot-robbie

miranda-kerr
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
miranda-kerr

naomi-watts
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
naomi-watts

riley-keough
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
riley-keough

rita-ora
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
rita-ora

selena-gomez
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
selena-gomez

taylor-swift
Kapotat, modelet e zgjedhura nga të famshmit
taylor-swift

Secilit kapotën që i përshtatet: ja modelet e zgjedhura nga të famshmit për këtë sezon

Me ngjyra të ndezura apo ato bazike: nga siluetat e rafinuara dhe ato minimale: kapotat e zgjedhura nga yjet për sezonin e ftohtë janë të shumta dhe të ndryshme.

Vazhdojnë ende modelet klasikë të firmosur nga firma të rëndësishme si Max Mara ( e kemi parë një të tillë të veshur nga Taylor Swift), si dhe alternativat më origjinale, si ato të zezat me të shkruara në kontrast të Moskinos të zgjedhur nga Madonna.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të zbuluar zgjedhjet e të famshmëve që do të ju ndihmojnë të qartësoni idetë tuaja për blerjet.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.