Krishtlindjet e “nxehta” të Irina Shayk!

View Gallery
5 Photos
Krishtlindjet e “nxehta” të Irina Shayk!

Krishtlindjet e “nxehta” të Irina Shayk!

Krishtlindjet e “nxehta” të Irina Shayk!

Krishtlindjet e “nxehta” të Irina Shayk!

Krishtlindjet e “nxehta” të Irina Shayk!

Krishtlindjet po afrojnë dhe shumë firma të njohura kanë nisur përgatitjen e reklamave të fundvitit. Modelja ruse Irina Shayk është përzgjedhur nga linja e të brendshmeve “Intimissimi” për të reklamuar produket e tyre. 30-vjeçarja Shayk shfaqet me të brendshme të kuqe duke ndezur fantazinë e çdo mashkulli në botë. Lum Bradley Cooper për partneren që ka!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.