Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

View Gallery
7 Photos
Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Shtëpia madhështore e Jackie Kennedy del në shitje për 30 mln dollarë

Kjo shtëpi gjendet në Upper East Side në Nju Jork dhe sapo ka dalë në shitje. Çmimi i vendosur është 29,5 milionë dollarë. Në të ka kaluar pjesën më të madhe të fëmijërisë ish-Zonja e Parë, Jackie Kennedy. Gruaja e John Kennedy deri në 1963, kur ish presidenti u vra, ka qenë padyshim Zonja e Parë më e dashur për amerikanët.Pas vrasjes së Kennedy, ajo u martua me miliarderin grek Aristotel Onassis, me të cilin pati një histori dramatike.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.