40 gratë më elegante në botë

View Gallery
40 Photos
angelina-jolie
40 gratë më elegante në botë
angelina-jolie

audrey-hepburn
40 gratë më elegante në botë
audrey-hepburn

betty-catroux
40 gratë më elegante në botë
betty-catroux

bianca-balti
40 gratë më elegante në botë
bianca-balti

bianca-brandolini-dadda
40 gratë më elegante në botë
bianca-brandolini-dadda

carine-roitfeld
40 gratë më elegante në botë
carine-roitfeld

carrie-bradshaw
40 gratë më elegante në botë
carrie-bradshaw

cate-blanchett
40 gratë më elegante në botë
cate-blanchett

catherine-deneuve
40 gratë më elegante në botë
catherine-deneuve

charlize-theron
40 gratë më elegante në botë
charlize-theron

charlotte-rampling
40 gratë më elegante në botë
charlotte-rampling

coco-chanel
40 gratë më elegante në botë
coco-chanel

cristina-parodi
40 gratë më elegante në botë
cristina-parodi

eva-longoria
40 gratë më elegante në botë
eva-longoria

evita-peron
40 gratë më elegante në botë
evita-peron

florence-welch
40 gratë më elegante në botë
florence-welch

grace-kelly
40 gratë më elegante në botë
grace-kelly

greta-garbo
40 gratë më elegante në botë
greta-garbo

gwyneth-paltrow
40 gratë më elegante në botë
gwyneth-paltrow

halle-berry
40 gratë më elegante në botë
halle-berry

ines-de-la-fressange
40 gratë më elegante në botë
ines-de-la-fressange

iris-apfel
40 gratë më elegante në botë
iris-apfel

jane-birkin
40 gratë më elegante në botë
jane-birkin

julianne-moore
40 gratë më elegante në botë
julianne-moore

kasia-smutniak
40 gratë më elegante në botë
kasia-smutniak

kate-middleton
40 gratë më elegante në botë
kate-middleton

kate-moss
40 gratë më elegante në botë
kate-moss

lady-diana
40 gratë më elegante në botë
lady-diana

lauren-becall
40 gratë më elegante në botë
lauren-becall

letizia-ortiz
40 gratë më elegante në botë
letizia-ortiz

marella-agnelli
40 gratë më elegante në botë
marella-agnelli

miuccia-prada
40 gratë më elegante në botë
miuccia-prada

monica-bellucci
40 gratë më elegante në botë
monica-bellucci

naomi-campbell
40 gratë më elegante në botë
naomi-campbell

nicole-kidman
40 gratë më elegante në botë
nicole-kidman

patty-pravo
40 gratë më elegante në botë
patty-pravo

rania-di-giordania
40 gratë më elegante në botë
rania-di-giordania

renee-zellwegger
40 gratë më elegante në botë
renee-zellwegger

tamara-de-lempicka
40 gratë më elegante në botë
tamara-de-lempicka

tilda-swinton
40 gratë më elegante në botë
tilda-swinton

Në rast se vërejmë me vëmendje botën e spektaklit shpesh është e thjeshtë të dallosh se cilat janë 50 gratë më elegante të botës. Shumë nga ato janë shumë të bukura por shpesh vetëm aspekti fizik nuk mjafton. Eleganca shkon përtej kësaj, është një çështje stili dhe të sjelluri përpos kustos. Por si mund të identifikohen gratë më elegante të botës? Shpesh merremi me look-un, duke parë outfit-et më të mirë: dhe midis tyre zgjedhim më të bukurit, më elegantët dhe më të rafinuarit dhe pikërisht nëpërmjet kësaj arrijmë të zbulojmë ato që janë zonjat e spektaklit që kanë shije më të hollë. Gati për të zbuluar se cilat janë? Shfletoni galerinë e mësipërme…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.