Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

View Gallery
6 Photos
Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

Edhe Flori Mumajesin e kap “virusi”!

Flori Mumajesi është shumë aktiv në rrjetet sociale me postimet e tij që kanë shumë lidhje me muzikën dhe aktivitetet rreth saj. Por së fundmi edhe ai është përfshirë nga virusi i modifikimit të fotove duke bërë pamje qesharake apo duke shtuar aksesorë. Ndoshta kantautori ka qenë shumë i ngeshëm…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.