Një moshë, por sa ndryshe!

View Gallery
10 Photos
Një moshë, por sa ndryshe!
blythe-danner-dhe-gwyneth-paltrow-mosha-44

Një moshë, por sa ndryshe!
dorothy-stone-dhe-sharon-stone-59

Një moshë, por sa ndryshe!
goldie-hawn-dhe-kate-hudson-37

Një moshë, por sa ndryshe!
janelle-kidman-dhe-nicole-kidman-50

Një moshë, por sa ndryshe!
joan-collins-dhe-tara-newley-53

Një moshë, por sa ndryshe!
mbreteresha-e-britanise-dhe-e-ema-66

Një moshë, por sa ndryshe!
pat-dhe-catherine-zeta-jones-47

Një moshë, por sa ndryshe!
sally-winslet-dhe-kate-winslet-40

Sally Winslet (mother of Kate Winslet) - approx aged 40 - Collect pic circa date 1986 (INS) / Kate Winslet - Age 40 - Jan 2016 (REX)

Një moshë, por sa ndryshe!
tippi-hedren-dhe-melanie-griffith-59

Një moshë, por sa ndryshe!
vanessa-redgrave-dhe-joely-richardson-51

“Më e mirë e ëma se e bija”, apo anasjelltas? Në rastet që po sjellim duket se ka një përzierje. Shpesh janë vajzat ato që shkëlqejnë më shumë se nënat e tyre, krahasuar në të njëjtën moshë, por ka edhe raste kur nënat ua kalojnë. Nga Sharon Stone dhe ëma, te Kate Hudson dhe mamaja e saj, aktorja e famshme Goldie Hawn, ju sjellim një krahasim të yjeve dhe nënave të tyre kur kanë qenë në të njëjtën moshë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.