Selena Gomez rikthehet në Instagram me një mesazh të fortë

Selena Gomez i është rikthyer Instagramit për herë të parë që nga problemet që pati me shëndetin mendor në fund të verës.

Selena Gomez instagram
Selena Gomez instagram

Këngëtarja dhe aktorja shfrytëzoi “Ditën e falenderimeve” për të dhënë një mesazh prekës. “Kam shumë për të qenë falenderuese këtë vit. Ky vit ka qenë më i vështiri por edhe më i dobishmi deri tani. Lufta e të mos të mjaftuarit vetvetja, përfundoi. Unë doja vetëm të reflektoja dashurinë që ju më keni dhënë për vite me radhë e të tregoj se sa e rëndësishme është të interesohem për ju. Nga mirësia te besimi. Dashamirësia gjithnjë triumfon. Ju dua të gjithëve. Perëndia ju bekoftë.”   

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.