Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

View Gallery
20 Photos
Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Shtëpia e Jennifer Aniston në Bel Air, një thesar dizajni dhe arkitekture

Foleja e dashurisë së Jennifer Aniston dhe bashkëshortit të saj Justin Therox është një thesar dizajni dhe arkitekture i projektuar nga arkitekti i famshëm Archibald Quincy Jones

Çfarë mund të thuash?! Me siguri që Jennifer Aniston ka një sy shumë të mirë përsa i përket pasurive të patundshme, aq sa në vitin 2013, për një shifër prej 21 milionë dollarësh ka arritur të blejë një nga vilat më prestigjioze dhe më të bukura të Bel Air.

Është me të vërtetë një vilë e mrekullueshme, me një panoramë surreale drejt oqeanit, një pishinë spektakolare, kopshte shumë të bukur, madje edhe një vresht privat që mban firmën e një prej arkitektëve më të famshëm të Amerikës, modernistin Archibald Quincy Jones.

Shtëpia, e ndërtuar në vitin 1965 shfaqet si një shell i pastër në të cilën mbizotërojnë një kombinim ngjyrash klasike: e bardha, e zeza, e kuqja, bluja dhe e verdha. Përfshin katër dhoma gjumi, 7 banja dhe një hapësirë të mrekullueshme me dritare dhe mure që të jep një ndjesi lirie, dhe të bën ta admirosh të gjithë ndërtesën.

                                                                                                                  /BORDO/ A.DNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.