Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

View Gallery
7 Photos
Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani i shpreh “fiksimin” këngëtarit ballë për ballë në “Top Show”

Albana Osmani është një ndër prezantueset më në zë në Shqipëri por edhe plotë surpriza. Ajo ka befasuar audiencën dhe kantautorin Redon Makashi ditën e djeshme në emisionin “Top Show” ku është opinioniste. Teksa po flisnin për karrierën dhe jetën e Redon Makashit, Albana ka deklaruar se e ka pasur fiksim atë, madje edhe e ka ilustruar me shembuj fiksimin e saj. Ajo ka thënë se duke njohur shijet e Redon Makashit për bjondet, i ka ngjyer flokët pikërisht këtë ngjyrë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.