Mariza Ikonomi “del nga vetja”: Bëni seks, por…

View Gallery
5 Photos
Mariza Ikonomi “del nga vetja”: Bëni seks, por…

Mariza Ikonomi “del nga vetja”: Bëni seks, por…

Mariza Ikonomi “del nga vetja”: Bëni seks, por…

Mariza Ikonomi “del nga vetja”: Bëni seks, por…

Mariza Ikonomi “del nga vetja”: Bëni seks, por…

Mariza Ikonomi është një ndër këngëtaret më të dashura të publikut shqiptar dhe gjithmonë është treguar e rezervuar. Megjithatë ajo ka dalë paksa nga vetja ditën e djeshme. Mariza ka qenë e ftuar në emisionin e Rudina Magjistarit ku ka folur për shumë gjëra, karrierën, planet dhe jetën private. Ajo ka dhënë edhe një këshillë që nuk i shkon dhe aq shumë profilit që ka krijuar, pasi ka të bëjë me seksin. “Bëni seks, por bëjeni bukur”, tha Mariza. Pavarësisht se nuk jemi mësuar me të tilla këshilla nga Mariza, po ia dëgjojmë fjalën…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.