Problemet e shumta të Kanye West, ja nga se vuan

View Gallery
5 Photos
Problemet e shumta të Kanye West, ja nga se vuan

Problemet e shumta të Kanye West, ja nga se vuan

Problemet e shumta të Kanye West, ja nga se vuan

Problemet e shumta të Kanye West, ja nga se vuan

Problemet e shumta të Kanye West, ja nga se vuan

Kanye West duket se nuk po kalon aspak momente të mira. Pas lajmit se ishte shtruar në spital kanë ardhur edhe diagnozat që shqetësojnë jo pak familjen e tij. Reperi është parë në një gjendje të paqendrueshme ditët e fundit dhe sipas mjekëve ai ka një sërë problemesh fizike dhe psikologjike. Sipas mjekëve, ai vuan nga paranoja, depresioni i thellë, dehidratimi dhe mbilodhja. Mjekët e kanë thënë që të qendrojë shtrirë dhe do të jetë për disa ditë nën përkujdesjen e dy mjevëve. Gjendja e tij ka shqetësuar shumë fansa që janë solidarizuar online duke e mbështetur atë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.