Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?

View Gallery
31 Photos
adriana-lima
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
adriana-lima

adriana-lima
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
adriana-lima

alessandra-ambrosio
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
alessandra-ambrosio

bella-hadid
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
bella-hadid

cindy-bruna
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
cindy-bruna

daneila-braga
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
daneila-braga

dilone
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
dilone

elsa-hosk
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
elsa-hosk

georgia-fowler
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
georgia-fowler

gigi-hadid
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
gigi-hadid

irina-shayk
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
irina-shayk

jasmine-tookes
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
jasmine-tookes

jordana-elizabeth
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
jordana-elizabeth

josephine-skriver
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
josephine-skriver

keke-lindgard
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
keke-lindgard

lais-olivieira
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
lais-olivieira

lais-ribeiro
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
lais-ribeiro

lameka-fox
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
lameka-fox

lily-aldridge
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
lily-aldridge

lily-donaldson
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
lily-donaldson

liu-wen
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
liu-wen

luma-grothe
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
luma-grothe

maggie-laine
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
maggie-laine

maria-borges
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
maria-borges

martha-hunt
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
martha-hunt

martha-hunt
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
martha-hunt

mod1
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
mod1

romee-strijd
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
romee-strijd

sara-sampaio
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
sara-sampaio

sara-sampaio
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
sara-sampaio

stella-maxwell
Si vishen modelet e “Victoria’s Secret” në punë?
stella-maxwell

Elegante, të veshura mirë dhe të hijshme si rrallëkush, bëhet fjalë për modelet e Victoria’s Secret. Me përdorimin gjithnjë edhe më te shpeshtë të rrjeteve sociale, ato këtë dekadë frymëzojnë gjithnjë edhe më shumë, veçanërisht vajzat e reja, por jo vetëm. Prej tyre, të gjithë ne duam të kemi sa më shumë informacion për mënyrën e jetesës, dietat, llojet e sporteve që ushtrojnë për të mbajtur trupin në formë por mbi të gjitha për veshjet e tyre. I kemi parë në eventet dhe mbrëmjet gala me veshje të firmosura nga stilistët më të mirë, por si vishen modelet e Victoria’s Secret në punë? Galeria e mësipërme ju shuan kuriozitetin…

/BORDO/ A.D

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.