Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

View Gallery
6 Photos
Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

Seks për ditëlindje? Rita Ora provokon me këtë foto!

Rita Ora ka festuar ditëlindjen e saj të 26-të ditën e djeshme. Ajo ka postuar disa foto ku shihej me shoqet e saj duke festuar me pije dhe tortë. Por mëngjesin e sotëm ka provokuar fort me një foto. Në përshkrimin e fotos, Rita shkruan “Birthday sex”, dmth “seksi i ditëlindjes”, duke lënë të kuptosh se sapo ka përfunduar një “natë qejfi”.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.