Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

View Gallery
11 Photos
Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Fotot e rralla nga sfilata e parë e “Victoria’s Secret”

Për pak ditë do të mbahet në Paris sfilata e përvitshme e “Victoria’s Secret”, ngjarja më e rëndësishme vjetore e modës. Tashmë u bënë 21 vjet që firma e njohur e modës realizon këtë event të përvitshëm. Pjesë e pandashme e eventit janë edhe “krahët engjëjve”. Por në vitin 1995, kur ky event u realizua për herë të parë sfilata ishte krejt ndryshe. Engjëjt nuk kishin krahë dhe veshjet normalisht ishin shumë ndryshe. Më poshtë ju sjellim disa foto nga mbrëmja e Nju Jorkut në vitin 1995 kur u realizua edhe sfilata e parë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.