Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

View Gallery
20 Photos
Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Fotot: Si u festua Dita e Pavarësisë, në Tiranë e Prishtinë!

Ditën e sotme në dy kryeqytetet shqiptare, atë të Shqipërisë dhe atë të Kosovës, është festuar masivisht Dita e Pavarësisë. Në Tiranë ka qenë kryebashkiaku Veliaj që ka ngritur flamurin kuqezi pranë përmendores së Skënderbeut ndërkohë që në Prishtinë mund të shihje në çdo cep flamuj kuqezi, qeleshe e banderola. Nuk kanë munguar urimet në këtë ditë nga politikanë, yje të sportit, artit e muzikës.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.