India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

View Gallery
10 Photos
India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

India nis ndërtimin e tempullit më të lartë dhe spektakolar në botë!

Mund të quhet si “shkallët për parajsë” për shkak të lartësisë së madhe që do të ketë, por do të jetë edhe një ambient i mirë shplodhje dhe relaksi. Bëhet fjalë për tempullin e ri hindu që ka nosur të ndërtohet në Indi, në Uttar Pradesh. Ai do të ketë një lartësi prej 215 metrash duke u bërë kështu tempulli më i lartë i ndërtuar ndonjëherë. Kompleksi parashikon edhe shumë hotele dhe restorante, si dhe ambiente argëtimi. Do t’i dedikohet “Zotit hindu Krishna” dhe pritet të përfundojë në pranverën e 2019.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.