Kënga më e bukur për 28 nëntorin vjen nga një 4-vjeçare!

aaaShumë këngëtarë të njohur të muzikës shqiptare kanë bërë këngë për 28 nëntorin. Por padyshim një ndër këngët më të bukura është ajo e një 4-vjeçareje të quajtur Ana Ramadani. Ajo ka vendosur që dëshirën e saj për muzikë ta shpalosë pikërisht për festën e Flamurit, më 28 Nëntor, shkruajnë mediat kosovare.4 vjeçarja i këndon heronjve shqiptarë, duke nisur nga Skënderbeu, Ismail Qemali deri tek Adem Jashari. Vogëlushja i këndon Kosovës e Shqipërisë, flamurit kuq e zi dhe bashkimit të shqiptarëve.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.