Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

View Gallery
8 Photos
Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Më seksi se kurrë! Scherzinger tregon hiret në rrugët e Londrës

Nicole Scherzinger duket se po kalon një rini të dytë dhe këto foto e tregojnë më së miri. Ajo është fotografuar duke shkuar në hotelin e saj në Londër pas shfaqjes “X Factor” ku është pjesëtare e jurisë. Scherzinger ishte veshur me të errëta duke ekspozuar mjaftueshëm dekoltenë e saj. Këngëtarja bukuroshe ka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve por edhe paparacëve që nuk i ndaheshin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.