Ndërron jetë aktorja Elida Cangonji

Ka ndërruar jetë ditën e sotme në Paris, aktorja dhe mjekja psikologe Elida Cangonji. 64 vjeçarja humbi betejën me leuçeminë akute.

Elida Cangonji
Elida Cangonji

Aktorja Cangonji është bërë e njohur përmes rolit të Zanës në filmin “Rrugë të bardha”, Elenit të “Në kufi të dy legjendave”, mësuesja te “Shtigje lufte” dhe shumë role të tjera.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.