Këngëtarja i nxjerr sekretin Valbona Selimllarit!

View Gallery
5 Photos
Këngëtarja i nxjerr sekretin Valbona Selimllarit!

Këngëtarja i nxjerr sekretin Valbona Selimllarit!

Këngëtarja i nxjerr sekretin Valbona Selimllarit!

Këngëtarja i nxjerr sekretin Valbona Selimllarit!

Këngëtarja i nxjerr sekretin Valbona Selimllarit!

Valbona Selimllari do të mbahet mend gjatë si Missi i parë shqiptar dhe një ndër femrat më seksi shqiptare që duket se gëzon një rini të përjetshme. Por këngëtarja Evi Reçi ka zbuluar një tjetër dhunti të Selimllarit, aftësinë për të grimuar. Reçi ka publikuar një foto në rrjetet sociale ku shkruan “Kur grimin ta bën e bukura Bobi”. Duke parë rezultatet, mund të themi pa frikë që Valbona është e aftë edhe në këtë “zanat”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.