Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

View Gallery
9 Photos
1965
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1965

1978
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1978

1980
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1980

1983
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1983

1988
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1988

1991
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1991

1996
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

1996

2005
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

2005

Si do të dukej ai në vitin 2009 në rast se nuk do të kishte bërë ndërhyrje
Si do të dukej Michael Jackson pa operacione

Si do të dukej ai në vitin 2009 në rast se nuk do të kishte bërë ndërhyrje

Michael Jackson është simbol i një epoke të tërë në historinë e muzikës. Ai ka dhënë një kontribut të pashlyeshëm në botën e këngës por ka pasur mjaft ndikim edhe në fusha të tjera si moda dhe kërcimi. Mirëpo si shumica e të famshme ai ka pasur dobësitë e tij që lidheshin pikërisht me pamjen e tij.

Është bërë një ekzaminim mjaft interesant që tregon se si evoloi pamja e tij dhe si do të dukej Michael në moshën 50-vjeçare nëse nuk do të kishte bërë ndërhyrje për të qenë ndryshe.

Si do të dukej ai në vitin 2009 në rast se nuk do të kishte bërë ndërhyrje
Si do të dukej ai në vitin 2009 në rast se nuk do të kishte bërë ndërhyrje
Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.