Transformimet e yjeve të Hollywood-it

View Gallery
11 Photos
Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Mariah Carey

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Amy Schumer

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Ciara

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Blake Lively

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Jennifer Lopez

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Julianne Moore

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Missy Elliott

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Meryl Streep

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Nicki Minaj

Transformimet e yjeve të Hollywood-it

Susan Sarandon

Tani janë të famshme dhe me siguri që nuk ka ndryshuar vetëm mënyra e tyre e jetesës. Shumë prej tyre kanë pësuar transformime në look, aq sa nëse shfletojmë fotot e tyre të vjetra, vështirë se mund të dallohen.  Disa foto të shkëputura nga albumi i familjes apo nga mbrëmjet studentore, ja shkrepjet që rrëfejnë “të shkuarën vizive” të pamjes së më të bukurave të Hollywood-it. Vitet kanë ndikuar për mirë, ndryshimet e modelit të flokëve, makijazhi edhe ndoshta ndërhyrje të tjera estetike, që i kanë bërë ato të jenë yjet më të famshme, por me siguri që për këtë nuk ka mjaftuar pamja e tyre edhe këto foto që në disa raste përkojnë edhe me fillimet e karrierës së tyre janë edhe si dëshmi për të vërtetuar që për të qenë i suksesshëm pamja nuk mjafton.

JLo me flokët brune edhe të shkurtra, me shumë gjasa që shumë prej jush nuk do të mund ta njihnit, ju ftojmë të  shikoni në galerinë e mësipërme transformimet që kanë pësuar yjet e Hollywood-it…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.