Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

View Gallery
7 Photos
Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Aktoret e famshme fotografohen natyrale për të dhënë një mesazh

Bukuria është guximi për të qenë vetvetja. “Duke zhveshur shpirtin, bëhen më nudo sesa vetë nudua”. Dhe kështu Peter Lindbergh interpreton bukurinë duke i dhënë edicionit të 44 të Kalendarit Pirelli detyrën për të ndryshuar traditat.

“Në një epokë në të cilën gratë përfaqësohen nga mediet kam menduar se me ambasadoret e perfeksionit do të ishte e rëndësishme t’u kujtonim të gjithëve se ka një bukuri që flet për guximin e të qenit vetvetja”.

Për të konkretizuar idenë këtë herë fotografi gjerman ka zgjedhur të bashkëpunojë me 14 nga aktoret më të famshme si Nicole Kidman, Helen Mirren dhe Charlotte Rampling që e kanë shoqëruar në Paris për mbrëmjen Gala. 40 shkrepje të realizuara jo vetëm në studio por edhe në rrugët e New York-ut, Los Angeles, Berlin, Londër dhe në plazhet franceze me një qëllim të vetëm: “që gratë të çlirohen nga ideja e rinisë dhe perfeksionit të përjetshëm”.

                                                                                          /BORDO/ Anila DedajNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.