Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

View Gallery
13 Photos
Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano, Romina dhe vajza e zhdukur. “Ne jemi këtu”

Al Bano dhe Romina, vajza e zhdukur sot ka datëlindjen. “Kudo që ti të jesh, ne jemi këtu”

Vajza e Al Bano-s dhe Romina-s kujton motrën e zhdukur

29 –vjeçarja kujton motrën e zhdukur në vitin 1993. “Kudo që ti të jesh, ne jemi këtu”. Në rrjetet sociale edhe dedikimi i Romina Power: “Vajzës time të bukur dhe të qeshur. Sot është datëlindja jote dhe ne do ta kujtojmë gjithmonë”.

“Gëzuar datëlindjen, Y! Kudo që t’i të jesh, ne jemi këtu”. Me këto fjalë Romina Carrisi, 29-vjeçe, kujton motrën e saj Ylenia-n, të zhdukur papritur në New Orleans në vitin 1993. Sot do të kishte mbushur 46-vjeçe. Por për më shume se 20 vjet nuk ka asnjë lajm nga ajo, vajza e madhe e Al Bano-s dhe Romina Power.

“Aroma e një trikoje por nuk mban fytyrën tënde”, vazhdon të shkruajë Romina Jr. Duke cituar një poezi për të, “Më pëshpërisin ngadalë të mos harroj, të të mos harroj”.

Në rrjetet sociale e kujton edhe e ëma Romina: “Vajzës sime të bukur dhe të qeshur. Sot është datëlindja jote dhe do të kujtohet gjithmonë”.

Rreth zhdukjes së Ylenia-s në fillim të viteve ’90 ka pasur shume hipoteza, nga më të dëshpëruarat madje edhe disa pista të ndryshme njëra nga tjetra por asnjë nuk solli rezultate. Mirëpo familja Carrisi, nuk dëshiron t’i humbasë shpresat.

                                                                                                      /BORDO/ Anila Dedaj

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.