Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!

View Gallery
29 Photos
adriana-lima
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
adriana-lima

alessandra-ambrosio-2
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
alessandra-ambrosio-2

alessandra-ambrosio-3
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
alessandra-ambrosio-3

alessandra-ambrosio
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
alessandra-ambrosio

bella-hadid-2
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-2

bella-hadid-3
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-3

bella-hadid-4
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-4

bella-hadid-5
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-5

bella-hadid-6
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-6

bella-hadid-7
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-7

bella-hadid-8
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid-8

bella-hadid
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
bella-hadid

devon-windsor-2
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
devon-windsor-2

devon-windsor
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
devon-windsor

gigi-hadid-2
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
gigi-hadid-2

gigi-hadid-3
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
gigi-hadid-3

gigi-hadid-4
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
gigi-hadid-4

gigi-hadid
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
gigi-hadid

irina-shayk-2
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
irina-shayk-2

irina-shayk
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
irina-shayk

izabel-goulart
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
izabel-goulart

jourdana-elizabeth
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
jourdana-elizabeth

kendall-jenner-2
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
kendall-jenner-2

kendall-jenner
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
kendall-jenner

lais-oliveira
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
lais-oliveira

megan-williams
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
megan-williams

ming-xi
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
ming-xi

victorias-angels
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
victorias-angels

victorias-secret
Fotot: Në dhomat e zhveshjes me “Engjëjt” e Victoria’s Secret!
victorias-secret

Pritet që kjo e sotmja të jetë një ndër sfilatat më madhështore në historinë e modës dhe pritshmëria është shumë e lartë. Modelet më të mira në botë janë mbledhur në Paris për të parakaluar për “Victoria’s Secret”. Bella dhe Gigi Hadid, Alessandra Ambrosio, Irina Shayk, Adriana Lima dhe shumë yje të tjerë do të parakalojnë. Në skenë do të performojnë yje si Lady Gaga, Bruno Mars apo The Weeknd. Teksa yjet përgatiten për sfilatën, ne ju sjellim disa foto nga dhomat e zhveshjes.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.