Një nderim special për Inva Mulën!

View Gallery
5 Photos
Një nderim special për Inva Mulën!

Një nderim special për Inva Mulën!

Një nderim special për Inva Mulën!

Një nderim special për Inva Mulën!

Një nderim special për Inva Mulën!

Inva Mula është padyshim sopranoja më e njohur shqiptare që na ka bërë krenarë në skenat më të mëdha botërore me performancat e saj. Vlerësimet nga mediat dhe publiku ndërkombëtar kanë qenë të shumta dhe plotësisht të merituara. Por ajo ka marrë një nderim special ditën e e sotme nga Alket Islami. Së shpejti do të zhvillohet Kampionati i nëntë Botëror i fluturimeve me Preçizion Albania 2017 dhe Alket Islami i ka bërë një surprizë të bukur sopranos. Ai ka zgjedhur që fanella zyrtare e pjesëmarrësve të ketë të shkruar emrin e sopranos së njohur në pjesën e prapme. Më poshtë në galerinë e fotove mund të shihni edhe foton e fanellës me emrine  sopranos.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.